Gå videre

Copenhagen Venice vintage Murano glassamling

Copenhagen Venice blev etableret i København i 2020, men fascinationen for Murano glas, og særligt de smukke glaslamper, startede længe før.

Vores vintage Murano glassamling

Vi har formentlig det største udvalg af vintage Murano glas i Danmark, og det er alt sammen nøje udvalgt. Vores Murano samling dækker over lamper, skåle, vaser og andet italiensk interiør, men det er særligt lamperne i glas, der har taget vores hjerter med storm. Udover den populære Murano mushroom lampe, har vi specialiseret os i plafonder, der monteres i enten loftet eller på væggen. 

Vi forhandler udelukkende Murano glasobjekter i vintage stand, og vi gør os umage med at finde de bedste. Vi finder glas, der primært er produceret i perioden 1950erne til 1970erne. Hver enkelt fund har en historie, når vi får det i hænderne, og ingen af vores lamper er ens. Hvert objekt er mundblæst og håndlavet i Murano, Italien, og det kan man se. Du finder ingen lamper, skåle eller vaser, der er ens, du finder en lignende. Hver maestros, glaspuster har sin teknik og særegne måde at håndtere glasset på, og man kan se, at det er håndværk. Det er en af glæderne ved at omgive sig med vintage Murano glas. 

En kærlig genstart til vores Murano fund

Vi har lokation i København, hvorfra vi omhyggeligt giver vores vintage Murano fund en kærlig hånd, før de kommer videre ud i verden. Vi gør en dyd ud af at give hvert eneste lampe, skål og vase fra Murano den bedste genstart, så du bliver tilfreds med dit køb. Vi ved, der er mange overvejelser ved at købe en lampe, og vi ved, hvor stor glæde det er at have fundet den helt rette. Når lampen er fundet, og du ved lige præcis, hvor den skal pryde dit hjem. Den glæde vil vi gerne leve op til, så derfor gør vi vores bedste, før du modtager den. Vi sørger altid for at lamperne leveres med ny ledning, og vi giver den en kærlig hånd, så du hver dag kan se din lampe fra dens bedste side uden at bruge tid på det. Det gør vi nemlig for dig. 

For os er en lampe ikke bare en lampe, der ligger en tanke bag enhver lampe vi har og sender videre. Vi finder det, der er unikt, særligt og anderledes, som vi ved, vil gør dig glad hver dag. 


Kontakt os via e-mail contact@copenhagenvenice.com eller kom forbi vores showroom, hvis du har spørgsmål eller ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig.