Gå videre

Samarbejde

Vil du samarbejde med os, Copenhagen Venice

Ønsker du at lave et samarbejde med Copenhagen Venice, er du velkommen til at kontakte os. Vi har en stor samling af vintage Murano lamper, vaser, skåle og andet italiensk interiør, som vi gerne låner ud. 

Vores samling af vintage Murano glas

Vi har primært vintage Murano glas fra perioden 1950’erne til 1970’erne, alt er nøje udvalgt og mange af vores objekter er virkelig unikke. Vi elsker at dele vores samling og derfor låner vi gerne vores lamper, skåle og vaser ud til opgaver, så længe der blive taget kærlig hånd om det. Det kan være, du står for en styling til et fotoshoot, en opgave til et magasin, udsmykning af et butiksvindue eller måske har du en tv-serie eller et tv-indslag, hvor du kan bruge en Murano lampe fra 1970’erne eller en af vores smukke Murano vaser med en særlig historie. 

Du skal vide, at hver lampe, vase og skål er unik og håndlavet på Murano, så det bringer både historie og stemning med sig. Det kan være en af vores lamper, der har hængt på et gammelt italiensk kloster, eller en af vores vaser, der i mange år var en del af Fratelli Toso familiens egen samling - en af de mest anerkendte glaspuster familier på Murano øen. Det vil vi selvfølgelig gerne fortælle mere om, hvis det har interesse for det, du skal bruge det til.

Det kan du låne fra vores glassamling

Vi låner både vores bordlamper, loftlamper, pendler og væglamper ud fra vores samling. Er der en særlig farve, størrelse eller form, du er på udkig efter, har vi det oftest, da vores samling af Murano lamper er stor. Vi tør godt sige, vi har en bred vifte af Murano lamper. Særligt loftlamper, som en plafond, der sidder tæt til loftet, eller en pendel, der kan hænge elegant over et spisebord, tør vi godt love, vi kan finde frem. 

Vores samling af vintage Murano spejle, vaser, skåle og bonbonnierer låner vi selvfølgelig også ud. 

Vi hjælper dig, hvis du er i tvivl 

Er du ikke helt sikker på, hvad du skal bruge, så hjælper vi dig meget gerne med at finde det bedste match fra vores samling. Vi rådgiver dig efter smag og behov. 

Vi hjælper med at finde det perfekte match mellem, det du ønsker at låne, og det du ønsker at låne til. Det kan være nuancen, mønsteret eller størrelsen har betydning - så hjælper vi selvfølgelig med det.

Tag kontakt til os nu

Vores showroom er placeret centralt i København, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvad vi har. 

Tag kontakt til os allerede nu, så aftaler vi et uforpligtende møde

Du finder os her 

Find Murano lamper fra Copenhagen Venice til lofte og væg