Gå videre

Om Copenhagen Venice

Om Copenhagen Venice | Simone Voigt, Owner - Creative Director

 I mere end et årti har jeg kurateret og samlet på Murano glas, og jeg har altid været fascineret af håndværket bag de smukke glasskulpturer. Et af de allerførste objekter, som jeg kuraterede var en 1970’er Murano Sommerso vase i facetteret form og forskellige nuancer. Siden den dag har jeg været været betaget af de unikke kendetegn ved hvert eneste Murano glas - fra de swirly mushroom lamper til de smukke muslingeskåle. 

Jeg har en særlig forkærlighed for de fantasifulde og legende designs og selv her mange år senere, bliver jeg lige begejstret, når jeg står med dem i hænderne. Det er den perfekte kombination af æstetik, håndværk og funktion.

Ser jeg tilbage har den første Murano vase uden tvivl været grundstenen til Copenhagen Venice. I slutningen af 2019 besluttede jeg mig for at forlade min stilling som salgsleder i en international flyreservedele trading virksomhed med et ønske om mere tid med min familie. Under Corona brugte vi alle sammen meget mere tid i vores hjem og lys fik pludselig en helt anden betydning. Det var her, Copenhagen Venice blev skabt.    

Simone Voigt
Owner, Creative Director