Gå videre
Fri fragt | Afsendelse 1-2 hverdage | Worldwide forsendelse | Se showroom åbningstider eller book besøg
Fri fragt | Afsendelse 1-2 hverdage | Worldwide forsendelse | Se showroom åbningstider eller book besøg

Betaling & Fragt

Betaling

I vores showroom tager vi imod Mobilepay samt kontant betaling. 
På vores webshop kan du betale med VISA / Dankort, Maestro, Mastercard samt Mobilepay (kun muligt for danske kunder). Ønsker du at betale via bankoverførsel er dette også muligt, kontakt da gerne contact@copenhagenvenice.com

Når du placerer en ordre på www.copenhagenvenice.com giver du autorisation til at hæve betalingen. Betalingen vil blive hævet, når din ordre bliver afsendt. 

Alle priser er i DKK (Danish Kroners) og vil blive afregnet i DKK. 
Vintage / brugte objekter inkluderer ikke moms jf. dansk lovgivning.Nye objekter op webshoppen inkluderer 25% dansk moms. 

Får du leveret til en adresse indenfor den europæiske union, bør du ikke blive opkrævet yderlige gebyrer. Bor du derimod i et land udenfor, kan du muligvis blive opkrævet told og importafgift, når pakken ankommer til destinationslandet. Dette gælder også gaver og køb foretaget på vegne af en anden modtager. Desværre har vi ikke nogen kontrol over told og importafgifter, og kan ikke oplyse noget om størrelsen af disse. Copenhagen Venice dækker ikke eventuelle told og importafgifter. 

 

Forsendelse 

Vi sender worldwide. 

Vi sender forsikret og med tracking nummer, så du kan følge din ordre fra vi modtager den, til du står med den i hænderne. Uanset hvor du er bosiddende, sender vi din pakke med enten GLS eller PostNord. Så snart din ordre er pakket, modtager du en mail fra Copenhagen Venice med al nødvendig information, så du via et tracking nummer kan følge den fra pakken forlader os, til du står med den i hænderne. 

Vi pakker din ordre på hverdage inden for 24 timer efter, du har modtaget din e-mailbekræftelse. Den endelige ordrebekræftelse får du først, når vi har afsendt din ordre. 

 

Forsendelsespriser 

Hos Copenhagen Venice kuraterer og tilbyder vi vintage glasobjekter, som kræver særlig påpasselig håndtering, og derfor pakker vi din ordre omhyggeligt. Fragtprisen afhænger af hver enkelt objekt, men er altid synlig inden du afslutter din ordre online. 

Nogle objekter er kun mulige at afhente i vores showroom.

Showroom adresse
Copenhagen Venice 
Prags Boulevard 43, showroom 5017 
2300 København S
Danmark 


Besøg vores showroom her

Emballage 

Når du modtager din ordre, har vi pakket  den i en miljøvenlig papkasse, der er produceret af genbrugsmaterialer og plastfri. Vi pakker din ordre med biofyld, der er fremstillet af majsbaseret stivelse. Copenhagen Venice sørger for, at dit køb kommer sikkert og godt frem. 100% miljøvenligt og komposterbart.